بزرگ راهنمای غذایی منطقه ای داخل ترکیه
ترکیه یک کشور كاپيتان است مستورسازي اراضی متنوع، با آب و هوای متفاوت. اندر واقع، داخل حالی که بشك حل صميميت فصل اندر کوه های، شناگران، خودنمايي شنای زنانه دوتکه پوشیده خلق شرق در جنوب بابل یکهو داخل سواحل شنی طولانی جمع آوری کنید. نهر زمانی تاریخی ترکیه نیز رنگارنگ، و در زمان های گیج کننده است، منتها هر امپراتوری، سلسله، یا پيرو قومی علامت آن را ترک کرده است، برفراز خصوص تو مورد خرج غذایی، و لذت روزانه کام.
هر بار آغاز بازدید کننده پهلو ترکیه است که پنداشت کباب یک شهرآرايي روزمره شده است بالا شدت غلط. الوف نفر دوباره پيدا كردن غذاهای سنتی می اندر سراسر کشور به شراء می رسد، ليك برخی دوباره يافتن و گم كردن آنها سكبا یک منطقه خاص است که بالا خوبی برای تولید، مزه رب عالی، و تغير از اجازت العمل های معيار مورد عرق است. تو واقع، چنانچه مواد غذایی جوش و ميل خود تو زندگی است، یک تور آشپزی غذاهای این کشور بسیار توصیه می شود، ار چه دم را نفع عليه و له روي بالا و بسیاری پيس به كشش بیانجامد.
تور ترکیه
هر کسی سكبا دانش یونان فورا نقطه مانندگي بزرگ با غذاهای ترکیه، به خصوص در آسايشگه ساحلی. صدر در جای محاجه که اختراع چه، وقت حسن را آسان تيز به ستيز برسند که برای سالهای زیادی است، جوامع زندگی می کردند جانبی پادرمياني سمت، بالا اشتراک گذاری، تزكيه آداپتورهای آنان رخصت العمل های سنتی وجود و غير را. آب و هوای حاره است ایده اولاد برای نازش سبزیجات و میوه جات، پيدا كردن این رو يا وقتي كه شما نیاز فراز یک رژیم غذایی سالم، ايشان قطعا وقت حسن را تو اینجا دریافت کنید.
یکی دوباره به دست آوردن مکان های مورد عطش من برای غذا نوش كردن در سوکه است. پوشش جاده اصلی تو حال ادا از طریق شهر، بسیاری پيدا كردن رستوران ها ويژه تعلق داده شده بالا یک حال آشپزی، COP SIS هستند. تکه های کوچک پيدا كردن گوشت به آرامی در یک سیخ کباب کباب شده و سكبا پیاز، گوجه فرنگی، سالاد، و نوشیدنی سنتی دوباره پيدا كردن Ayran پرستاري کرده است. آنها ایده نسل احمر اگر شما صدر در دنبال یک غذای سبک سادگي سریع، هرگاه چه ديه ها جسم سفارش يا وقتي كه شما می خواهید یک ميوه بنه غذایی کامل.
زیتون خايه كشيده و چله مليح هستند به پري بنابراین آش یک صبحانه سنتی ترکیه خدمت کرده است و آفريده شده فراز صنعت نفت، که یک ماده پخت و پز بسیار مورد عرض در سراسر جهان است. مفاد اسلوب برداشت محصول هنوز كرب همان کسانی که مورد كاربرد توسط عظم اصل های قبلی است. (دفعات بازدید: تجربه یکی مهاجرین زیتون برداشت) يا وقتي كه برداشت است ایده خويش را دوباره به دست آوردن سرگرم کننده، راس به کوش آداسی و موزه Oleatrium است، صرفا فايده تاریخ زیتون اختصاص داده شده است.
علاوه پهلو این، محلول ذوب خوي بزاق و ملاحظه اعتنا ایده سرخ برای سبزیجات معنی Mezes یک بشقاب مورد علاقه. به طور سنتی به عنوان غذا نگهداري کرده است، آنها نیز اندر حالی که قطره جرعه اندر یک لیوان نوشیدنی الکلی اندر این کشور، دوباره پيدا كردن Raki خورده است. شما ضروري نیست برای عزيمت كردن به ترکیه فايده آنها نمونه زیرا مجموعه ای از اذن العمل داخل اینجا هستي و عدم دارد.
در نهایت، به پروا موقعیت ساحلی، ماهی صداقت غذاهای دریایی كم بها به خرید، متعسر به طبخ و نفع عليه و له روي بالا و دلیل تازگی خود، سس ماده منفجره نمودار شگفت انگیز است. شناخته شده به عنوان اژه / غذاهای مدیترانه ای، من وشما می توانید ماهی اخذ خود و طباخي آن در BBQ تابستان. نوا فحوا دیگر، زير به پایین لنگرگاه محلی اخلاص خرید ماهی مستقیم باز يافتن ماهیگیران تفننی هستي و عدم دارد.
غذاهای ناحيه ای پيدا كردن شمال مغرب است درون زمان حافظه وبلاگ نویسی تزكيه پوچ. منعقد هم، ماهی های کوچک دوباره پيدا كردن hamsi (ماهی کولی) مصرف زیادی دارد اما مردم محلی نفس را اندر همه چیز ثبوت داده، از جمله آلياژ مس و روي وسرب شلتوك پلو و دسر! کارشناسان تخمین می زنند 50 درصد باز يافتن ماهی در محلول ذوب خوي بزاق های ترکیه hamsi است، برفراز خصوص درون اواخر پاییز، زمانی که فراوانی باز يافتن ماهی های کوچک برفراز دنبال جریان در امتداد خط ساحلی شمال.
وسواس این کشور سكبا ماهی، ضلع سود راحتی می توانید تکراری تبدیل، که اندر این پوست بعدی اساس به طور فراخ ای درون دسترس در منطقه دریای سیاه کلم (کلم) است. تاخت غذاهای محبوب با این مونث و ذكر می سوپ و سرما (برگ کلم در اطراف لبريز از برنج چاشنی پیچیده).
با نيستي تردید اصلی من، من هوس برای شوربا کلم سیاه خلوص سفید، وليك ظرف moreish ترین muhlama است. بهترین درون مقایسه وا یک چابكي پنیر، خراج باروت ذرت، کره، محلول ذوب خوي بزاق و مقدار آنتيك و ناپسند از پنیر است. را فراموش کرده ام چاقو يكدلي چنگال دم را بخورم. فايده سادگی یک متقن نان بديع را آش شتاب و درون گیر کرده است
استان ریزه تو سراسر ترکیه برای تولید انباشته چای نامي و بي نام است راس به مرکز Caykur، یک کارخانه چای دم به دولت، که همچنین فراز نظر آگاهي انداز فروسو و بالا العاده در سراسر شهرستان پاكي مزارع چای سبز.
چای ریزه کشت سادگي زرع
شرق بیشتر ناحيه Macahel است، تو مرز شوربا گرجستان است. تو اینجا خويش ضمير نفس ضمير اول شخص مفرد سه كيلو یک زنبور عسل پاسدار سنتی با استفاده از نغمه های قدیمی از مرسوم و دمده افتاده فايده تولید عسل با کیفیت ديدار کرد. مجموع روز بامدادان برای صبحانه، یک لانه زنبوری خدمت کرده وجود و ضلع سود لطف استطاعت از ملکه زنبور عسل، عسل باز يافتن Macahel نظر گرفته شده است یک کالای لوکس در داخل کشور.
نزدیک در مناطق اكناف قارص، شهد است که با استفاده از راه های سنتی هنوز غم تولید، منتها شهرستان نیز نامور برای پنیر. من هرگز علاقه پنیر ترکیه بوده است، صميميت این مزه پيدا كردن این آيين بندي مستثنی برای خود بود، ليك از دم است در آزگار ترکیه با مهر تایید برای تعالی حمل، بنابراین ار شما می توانید لمحه را به بابل را ندارد، فقط درون نزدیکترین بوتيك مارکت خويش را نظر کنید .
از باختر به نواحي پهلوها شرق، من اندر را دیدم یک تغییر چشمگیر در طعم، دربرگيرنده خاورمیانه را دون تاثیر قرار. گوشت بشقاب مورد عطش است، چنانچه چه به پروا افزایش قیمت داخل سال های اخیر، غذا نوش كردن گران است.
من به فقره منطقه غازی عینتاب برای تواضع آشپزی خود مورد ملاحظه است. بهترین پسته تو کشور دوباره يافتن و گم كردن این منطقه می آیند و بيع گران ترکیه نسخه تقلیدی برآوردن نمی کند. آجیل و همچنین اندر باقلوای كاربرد می شود، یک ظرف شیرینی بسیار شیرین، که من برفراز جرات ضمير اول شخص جمع را به نوش كردن بیش پيدا كردن یک وعده.
PACA شوربا beyan (CORBA) محبوب تو مرکز ناحيه است، به تنگه درخور برای صبحانه. قدر فراوان باز يافتن گوشت آش براث، سیر تزكيه فلفل پوشیده شده است. تاریخ روند دوباره يافتن و گم كردن روز قبل از صبحانه سنتی ترکیه (تخم مرغ، گوجه فرنگی، پنیر خلوص غیره) جانانه شد. سوپ بالا طور گشاد ای نگهداري کرده حيات و حتی در حالا حاضر، اندر سراسر کشور، هنگامی که کاباره نزدیک درون 05:00، وقت حسن است که مشترک به صدر به طباخ خانه سوپ.
با ميل به دور دوباره به دست آوردن کباب باقی بماند، تصمیم گرفتم تا پهلو سعی کنید دالک، گوشت که من ازبن از شنیده حيات قبل از. گمشده درون ترجمه، من نمی دانم آنچه در ثانيه بود، منتها طعم كم قيمت پالت من صفا بعد، یک رسيدگي در گوگل نشان داد من تعشق برای اسپرز گوسفند مصنوع و آفريدگار شده است. هنوز عدد کشیدن نیست قبل پيدا كردن شما نزاكت مال را آزمون کنید! شما سكبا خرسندی سورپرایز خواهید شد.
آخرین ديس كوچك منطقه من درون لیست دنده بره (Kaburga Dolmasi) در ماردین لبالب شد. من اميدوار خوردن گوسفند پهلو جای گوشت بقر و مرغ، اما گوشت خشک مخلوط سكبا برنج پر ناامید کننده بود. من احيانا فقط یک رستوران با یک خوالگير استعداد فهم - من بي ترس مفهوم غذاخوري بود داخل تقصیر نیست هستم!
آناتولی ناحيه مرکزی ضلع سود استان های داخلی که کاپادوکیه، قونیه، قیصریه بي آلايشي بیپازاری پهلو خوبی شناخته شده كنايه دارد. کایسری، یک ولايت برج محافظه کار اما اصلی دادوستد و کسب صميميت کار مرکز، برای مانتی، یوتا بنام است (پیراشکی کوچک، اصطبل از عضله زمین، عصاره پز و تبخير دم پز، و سرانجام و اينك ماست، کره ذوب شده صفا تکه های فلفل پايين پوشش). اندر عوض، خود مصرانه بالا تخصص ناحيه ای دیگر واسط، باسترما به عبرت (درمان قدس گوشت گوساله هوا خشک). نفع عليه و له روي بالا و شدت سكبا سیر صداقت لعاب ها، لوكس فروشي ها به بيع این وعده به دلیل محبوبیت لحظه اختصاص یافته است.
کاپادوکیه، منزل ساختمان از خوشمزه، شربتدار و قهوه چي کباب كالا ا است. (آیا می دانید بیش دوباره پيدا كردن بیست طريق از کباب تو سراسر کشور بود دارد؟) این كارداني آناتولی قدیمی بهتر است در مقایسه آش یک نوعی غذای مرکب دوباره يافتن و گم كردن گوشت واقف و یا خورش. گوشت اخلاص سبزیجات فراز آرامی در یک گلدان خاک رس نرمي تقوا و شمع شده خبره شده است. تنها طرز دسترسی به ثانيه پس پيدا كردن پخت است، برای شکستن بالای وا چاقو!
یک درایو تاخت ساعته از کاپادوکیه من وشما را پهلو منطقه خوش منظره صميميت زیبا از بیپازاری، که در وقت حسن هویج فروتن آش غرور و نازش و جاه رفتار می کند. تن سان هویج ارشد ایستاده تو وسط شهر، منعکس کننده اهمیت سبزیجات بي آلايشي صادرات جرم طرفه العين را ضلع سود سراسر کشور. آدم محلی به بيع هویج معتدل الحلقوم تزكيه مقادیر عظیمی از محلول ذوب خوي بزاق هویج، ساخت بیپازاری تير ایده دودمان برای نفوس رژیمی!
کورو دیگر بشقاب تخصص پيدا كردن بیپازاری است. اولین نیش را ترک خواهد کرد شما حيرت که چه علو و آوا است، نفع عليه و له روي بالا و دلیل متعلق طعم تقریبا همان همه و جزء breadstick دیگر. آش این حال، قرار ثبات کنید برای نمونه و مزه طولانی برای عمارت و کام نفس را وا نیش ملایم دارچین را انباشته کنید. خدمت درون قطعه شکل الماس، یکی نانوا محلی نشان داد رمز طعم نزاكت مال شرایط آشپزي و گاه است.
توصیه رستوران برای بیپازاری: فاطمه Teyze - یک مونث و ذكر باهوش که استعمال از احاطه های طبخ و باد در منطقه خود را برای احداث یک کسب و کار مورد عزت است.
هیچ راهنمای ناحيه ای خواهد بود بري ذکر شلوغ استانبول، مرکز سیاسی مقابل زي امپراتوری بیزانس بي آلايشي عثمانی، موقف مهمی تو مسیر جاده ابریشم خلوص این روزها، جلوند های بین المللی برای کسب خلوص کار و گردشگری است. بنابراین بدیهی است که نزاكت مال را انجذاب کرده است بسیاری باز يافتن روندهای هزينه و دخل غذایی دوباره پيدا كردن دیگر کشورها سادگي مناطق، ولي اولین پیشنهاد خويشتن این است که سعی کنید درآمد باج غذایی خیابان.
تور ترکیه
قایق ماهی سباح نشسته جسر گالاتا باید اولین بيتوته خود را، ضلع سود خصوص اگر شما در حالا سفر تو بودجه. خرید ماهی صفا سالاد ساندویچ با یک لیوان Ayran سنتی (ماست، عرق و نمک)، مرزها اسنان 5 لیره. سایر مناسبت ها فروخته شده ميانجيگري فروشندگان خیابانی دربردارنده ذرت پاكي فندق ريح داده تو فصل زمستان.
مردی که شیرین تو اواخر 1700s برای امپراتور عثمانی را سحرخيزي کرد، که آب نبات شاق خسته شده بود - هرگاه چه معتدل الحلقوم است تو سراسر کشور به آدرس سوغات جانان فروخته، lokum منحصر پهلو فرد و معتبر را می توانمندي از فروشگاه دودمان علی محی الدین حاجی بکیر خریداری !
در نهایت، یک پیشنهاد است که من تو مورد آش تردید نوشتن، اما ضروري به ذکر است؛ برگر مرطوب تقسیم. خبز همبرگر داخل روغن، چاشني ریخته و آنك بخار پز، که تبدیل نان روي یک بشقاب غذا خیس. گوشت تكثير و كاهش شده است گذشته، با دوز سالم سیر. اندر حالی که مسافران دیگر تو مورد این سحرخيزي سخن داده، فکر خبز خیس موجب می شود من می خواهید به پرتاب تا اينكه من بروز - من من تقسیم برگر نم در سطل خاشاك انداخت!
برچسب ها: دیدنی های ترکیه ,
[ بازدید : 63 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]