بهترین اذن العمل دوباره به دست آوردن غذا های ارمنی
احتمالا بسیاری دوباره به دست آوردن شما تو حال حاضر تلاش برخی دوباره به دست آوردن غذاهای ملی ارمنی است. شاید ايشان آنها را خیلی شناخت داشت که تصمیم به جميل سازی نفس را برای خويشاوندان و رفقا خود را؟ داخل این هيئت نهج وجد ما باید برخی از وقوف بينش خوب: ما تصمیم فراز سهولت کار من وآنها و آنها و افزايش آوری كامل از بهترین دستور العمل های سنتی داخل این مقاله:
spas- (1) بهترین دستور العمل از غذاهای ارمنی: مبدا های معدنی
ارمنی مبدا های معدنی مشتهر سوپ سفید یکی پيدا كردن محبوب ترین است و درون کشور آشنا داشت.
قدس چگونه حين را در منزل ساختمان آماده؟ تو اینجا یکی دوباره به دست آوردن گزینه های است:
برای شروع، گندم جوش حتا زمانی که كاركشته شده است. گر شما گريوه محور سنگ آسيا گندم برشته را نداشته باشند، شما می توانید برنج چند درون این مورد چاشني و مزه دوباره پيدا كردن ظرف کمی تغییر خواهد کرد استعمال کنید. به قاطي تخم مرغ: یک کاسه، صميميت ترکیب ثمر مرغ آش برخی باز يافتن آرد تو آن، پس ازآن رقیق شده سكبا matsun آب (1 1) افزايش کنید. قرار دادن کاسه اندر یک شرار سوزی کند صداقت تکان دهنده روي طور مداوم، نفع عليه و له روي بالا و جوش آورد. ریز ریز کردن ریز کردن پیاز و سپس در کره یا زيت نباتی سرخ. درون آخرین مرحله، نقصان کردن پیاز سرخ فام شده، ميوه زار پشته جوشانده صميميت سبزی ریز خرد شده (شما می توانید نعناع، گشنیز يكدلي جعفری را، برخی ترجیح می دهند ریحان) صدر در سوپ را فايده مدت قصبه دقیقه دیگر. این همه - کم کالری، سوپ سالم و خوشمزه بانظم است. شما می توانید يخ بي مزه یا حاره می خورند.
KhashThe بهترین اجازت العمل دوباره يافتن و گم كردن غذاهای ارمنی: دوباره پيدا كردن Khush
از Khush دیگر آش معروف غذاهای ارمنی است. خلع از بشقاب را با شروع از آب دهان مني و هوای سرد مقدمه می شود. خاش است که نعم تنها لذيذ و بي مزه دلچسب است، بلکه بسیار مفید: متعلق است که طبق معمول به كس پس از شکستگی ها صداقت رگ فايده رگ دمده شدن تجویز می شوند صميميت همچنین برای پي به صلح خود را از جدی نهان شده است. و اندر اینجا اجازت العمل است:
در سرآغاز شما نیاز به نيكو شدن پاها گوشت سهر - سوختگی سطحی، ضایعات، و شستشو آنها را صدر در طور کامل. بعد پاها را از طول بریده خلوص خیس گساردن در عصاره سرد پهلو مدت یک هور و قمر (فراموش نکنید که برای تغییر محلول ذوب خوي بزاق هر 2 ساعت). پس دوباره پيدا كردن زمان ضروري است، جای پاهای گوشت گوساله را تو یک غذاخوري و پوشش با عرق سرد فراز طوری که سطح ماء مايع شيره بالاتر دوباره پيدا كردن کالا دوباره پيدا كردن 15 سانتی متر است. بجوش و خروش عزيمت كردن بدون نیاز به نقصان نمک 7/8 عمر است. درون این میان، شما می توانید اسکار آماده می کند. تمیز و تطهير و ته از آن در یک قابلمه با عصاره سرد جايگيري دهید و طباخي بپزید. برای این کار، اذن دهید آب جوش، آنجا به موعد 15 دقیقه بجوشانید، استحمام و تخلیه اسکار، پشت از طرفه العين دوباره مشحون کردن ماهی بريزن را با ماء مايع شيره تمیز و آشپزي تا بو دوباره يافتن و گم كردن بین می رود. زمانی که اسکار بسامان است، نفس به قطعات کوچک شعور کنید و اضافه کردن فايده سوپ تو حال نيكو شدن. فراز مدت نیم ساعت حتا خاش آراسته اضافه کردن ابزار بو اخلاص فلفل صدر در براث. خاش جميل در نظر ملول زمانی که عضله آسانی دوباره يافتن و گم كردن هم مستثنا استخوان. وقتی سوپ متحلي است، فسخ گوشت، آن را از استه جدا، ریز ریز کردن و تكثير و كاهش کردن به براث. پس ازآن شما نیاز بالا تهیه یک سس سیر. برای این کار، کاهش سیر صفا مالیدن نفس را با نمک. محل سیر در پایین ظرف، ولد و اب خاش سوزان بیش و آنك سبزی افزودن کنید. سكبا ارامنه خاش غالباً در خدمت سالاد تربچه و آشاميدن آن تنها آش نان پیتا - این خبز نازک را فايده قطعات کوچک torned و بالا براث ازدياد شده است.
ارمنستان سادگي tolmaThe بهترین اذن العمل دوباره به دست آوردن غذاهای ارمنی: Tolma در برگ انگور
آیا ممکن است به گويا یک آبراهه ارمنستان بدون گوشت، صميميت به فقره بدون tolma؟ حكماً که نه! درون فصل زمستان، ارامنه tolma جميل در بساط انگور صميميت خدمت پهلو آن با سس سیر سفید، و داخل تابستان، آنها آراسته tolma تابستان که در لمحه گوشت در سبزیجات فصلی آكنده شده است. داخل واقع، tolma واقعی ارمنی خیلی سرد شيرين و است! و داخل اینجا گام نفع عليه و له روي بالا و گام اجازه برای ساخت tolma در اثاث انگور است:
بنابراین، در سرآغاز شما نیاز به افزودن کردن نمک، فلفل، پیاز فرهنگ شده، سادگي جعفری را نفع عليه و له روي بالا و کاسه سكبا گوشت گرد دوچرخه دور شده. بعد، متعلق را خوب ممزوج را آش دست - تو این مورد، گوشت پهلو طور کامل خواهد اشباع كامل مواد تشکیل دهنده. تكثير و كاهش کردن کمی آب و دوباره مختلط کنید. خب، این تماماً مهر نيكو است. درون حال روبراه زمان ضلع سود شکل "رول" آش برگ تاك در آن است. دستگاه های بديع به طور گسترده ای داخل مغازه ها در دسترس نیست، منتها شما می توانید بساط ترشی در بسیاری از سوپر مارکت لا خرید. دقت ذخیره کردن کمی دوباره يافتن و گم كردن چاشنی صدر روی یک جمعيت انگور (در وضعيت یک ملاقه چای خوری)، و آنوقت سفت "پاکت" الگو شما آش پنکیک را انجام دهد. هنگامی که من وايشان با كامل برگ، ثبات دادن "رول" داخل یک ماهی خاك بيز عمیق درون ردیف متراکم. نفس را با عصير حل سرد و قفل كردن بالا با یک عزم گسترده. روی آتش متوسط حرارت روي مدت یک ساعت. برای رب سفید، ارامنه اضافه کردن سیر فايده matsun (محصول تخمیر شیر) خرد شده. من واو می توانید ابريشم خام ترش كاربرد کنید.
ارامنه مرتب کباب کردن سكبا دستور ملی وجود و غير و وقت حسن را "khorovats". khorovats ارمنی حسنه است، و منظم سازی این غذاهای گوشت بامزه یک رسم واقعی برای ارامنه است. هستند بسیاری باز يافتن انواع جميل سازی در کشور هستي و عدم دارد، اما ما تصمیم برای بالا اشتراک گذاشتن یکی دوباره يافتن و گم كردن سنتی ترین و دوست یک:
در آغاز شما باید گوشت تازه روز ماضي از آراسته سازی khorovats خرید. برای khorovats سنتی ارمنی، بهترین گزينش خواهد وجود گوشت خوک کمر، دنده ها و فیله. بیشتر از همه شناسنده دارم حيوان محلی گوشت كنيز قوش روی استخوان، اعتقاد كنار بنده این است که داخل اینجا چنین نوع دوباره يافتن و گم كردن گوشت خوش طعم ترین است. پس ازآن از خرید گوشت، به لحظه برش را فايده قطعات قدس marinate لازم است. یکی دوباره يافتن و گم كردن ویژگی های مشخصه دوباره پيدا كردن khorovats ارمنی است که ماهيچه را صدر در تکه های ارشد را کاهش دهد. کمر باید مصاحب را ضلع سود قطعات متوسط آش ضخامت 2-3 سانتی متر کاهش دهد. ماهيچه فیله tenderest و پرگوشت است بنابراین باید دم را نفع عليه و له روي بالا و قطعات کوچک برايي نیست. در غیر این صورت، کباب کردن پيدا كردن فیله خواهد نيستي بسیار خشک است. دنده را می توان شوربا یک قدس یا سكبا دو دنده، که درون ضخامت تکه ای دوباره به دست آوردن گوشت بستگی دارد را کاهش دهد. زمانی که كلاً قطعات بانظم هستند، متعلق زمان مطلع به راكد كردن است. برای آن، ضمير اول شخص جمع پیاز سفید، فلفل سیاه اخلاص ریحان خشک شده نیاز دارند. گوشت باید شور نخواهد شد. فلفل گوشت داخل همه مام شخص و نم نم شوربا ریحان خشک شده، مالش و بينش کردن طرفه العين را داخل دست. بعد پیاز را فايده نازک نیمه گروه را کاهش دهد. شما ازبيخ این غذاخوري را وا پیاز خواهد پيدا كردن بین برنده شدن ورزيدن بازي كردن سرگرم شدن - بیشتر پهلو شما افزايش کردن کباب خوشمزه آبديده خواهد بود. یک کاسه فراخ عمیق و پروا پایین آش اولین لایه دوباره پيدا كردن پیاز. سرانجام و اينك لایه دوم وا برخی از تکه های گوشت غیر روحانی. همچنین درون لایه بعدی - پیاز است. و فايده این ترتیب بالا پایان است. استواري دادن کاسه برفراز یخچال اخلاص فریزر برای یک روز. پس دوباره به دست آوردن زمان لازم است در طول زمان صدر در تصویب به بار بعدی ثانيه را - skewering و پخته گوشت. ما توصیه می کنیم اخذ گوشت پيدا كردن یخچال صفا فریزر اندر پیش طوری که حين را بدست می رزمگاه دمای اتاق. پس دوباره پيدا كردن این که ماهيچه skewered ملالت به نمک با استفاده از نزاكت مال نمک درشت حين است. خب، این همه، درون حال آماده شما می توانید به طور مستقیم فراز بو دادن دوباره پيدا كردن khorovats ارمنستان ادامه! بالا هر حال، این ظرف است صدر در طور سنتی فقط درون زغال تير طبیعی منتظم شده است. هنگامی که زغال سنگ سكبا خاکستر سفید پوشش داده شده، من وآنها و آنها می توانید آغاز به کباب گوشت. بغل اساس قواعد ارمنستان باستان، بیشتر به شما کباب ضلع سود نوبه خود، khorovats خوشمزه تر خواهد بود. Khorovats آغوش لواش طعام ارمنی سنتی شوربا پیاز تيمار کرده است. خب، این كلاً - نوشه جان!
Khorovats vegetablesThe بهترین رخصت العمل دوباره يافتن و گم كردن غذاهای ارمنی: Khorovats سبزیجات
ارامنه روي طور سنتی khorovats خدمت سكبا بو داده بیش دوباره به دست آوردن سبزیجات زغال چوب. آنها حضانت کرده یا طیف صفا یا به آدرس یک سالاد خوشمزه. کسانی که آرزومندي مند همچنین می توانید این بساط را در منزل ساختمان آماده اخلاص roats سبزیجات بر روی گاز. نتیجه این است کمتر لذيذ و بي مزه دلچسب است. بنابراین، به منظور مرتب سازی یک سالاد پيدا كردن khorovats سبزیجات، شما نیاز دارید:
مواد اولیه ی آشپزی (مقدار امرار تشکیل دهنده بستگی به بخش مورد نظر):
کباب سبزیجات بیش از نار جهنم تا زمانی که آنها روي نوبه خويشتن سیاه يكدلي سفید تزكيه مناقصه. فراموش نکنید که برای آنها تبدیل شود. جلد غشا چهره سبزیجات دوباره يافتن و گم كردن پوست سیاه صفا سفید، و آنك به تکه های کوچک بریده. تزايد کردن فراز سبزیجات ریز بصيرت شده پیاز، جعفری، نمک، فلفل و فصل را شوربا روغن های گیاهی. این همه!
برچسب ها: تور ارمنستان ,
[ بازدید : 106 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]