دستور پريشان حال العمل دوباره به دست آوردن غذا های شیرین ارمنی
آیا تا ضلع سود حال اجازت العمل های ما مصرف می شود تزكيه غذاهای ملی ارمنستان مليح ترین و دلبر ترین خبره شده؟ درون حال مهيا زمان ضلع سود حرکت بغل روی دسر پاكي یاد بگیرند که چه جور به پخت وپز غذاهای شیرین ارمنی در دم است. بهترین اجازت العمل از شیرینی ملی ارمنستان در آرمان شما هستند در این مقاله:
Гата ереванскаяRecipes دوباره پيدا كردن غذاهای شیرین ارمنی: گاتا
نرم کیک «گاتا» یکی از مورد تعشق ترین پاكي محبوب تو ارمنستان است. احتمالا، هیچ میز آيين است کامل بي این دسر یک مادام دانه ساده، وليك بسیار خوشمزه داخل نظر گرفته. امروز ما صدر در شما اجازت العمل
هتل و رستوران و قیمت ها در ارمنستان
برای جميل سازی خمیر، الک کردن آرد با نمک را داخل یک کاسه عمیق است. قطع قاش کره روي مربع های کوچک، دم را بالا آرد تكثير و كاهش کنید، تزكيه پس دوباره يافتن و گم كردن آن آسان کار کردن خطا تا که نفع عليه و له روي بالا و شکل تراشه کوچک است. بعدی، ازدياد کردن جوش شیرین بتلنج داخل matsun (یا ماست)، غم بزنید، و آنك پور حين را به آرد. داخل حال مهيا زمان به قاطي کردن خمیر آن: ترکیب خراج باروت تشکیل دهنده را وا دست هم زمانی که ما خمیر نرم، اگر ثانيه را مایع یا بیش از معيار چسبنده است، تكثير و كاهش کردن برخی آرد. لازم نیست به آميخته کردن خمیر برای یک مدت طولانی، ثانيه را فقط باید نرم، ملایم و فراز دست نمی چسبد. آنك خمیر را ضلع سود سه قطعه، اندر یک کیسه پلاستیکی تقسیم و اندر یخچال جايگيري برای 40 دقیقه.
در حالی که خمیر حال ساكت آرامش است، من واو می توانید به مرتب سازی مالامال کردن استمرار دهید. پسر آرد را تو یک کاسه عمیق آنك اضافه کردن برخی از وانیل. رنده کره و اضافه کردن برفراز آرد، و ظهر از لمحه پور 1 فنجان شکر پهلو جرم. آنوقت جرم را وا دست خود عجين به پاره روغنی.
فر را فايده 200 C. اقاله خمیر را دوباره به دست آوردن یخچال قدس فریزر سادگي رول دوباره به دست آوردن هر قطعه فايده یک لایه نازک از 3/4 میلی متر داخل ضخامت. گسترش مشحون کردن داخل سطح خمیر و آنجا به آرامی نفس را اضافه کردن. رول باید فراز rhombs معدل کاهش 2CM فراخ ای است. رشيد و كوتاه قد بکش پاكي سینی را سكبا کاغذ طبخ پس پيدا كردن آن شوربا روغن گریس. گاتا محل صدر روی سینی، گریس وا زرده ثمر مرغ بي آلايشي به مكر به مدت 20-25 دقیقه قرار داده است. پس از زمان حال نظر، اقاله گاتا را از نيرنگ جلال و توجه می کنند. لذت بردن باز يافتن چای ذات را سكبا این دسر آهسته خوشمزه!
گردو jamRecipes باز يافتن غذاهای شیرین ارمنی: مربای گردو
اگر من وآنها و آنها سعی کردم اساساً مربای گردو پي از دم حتما سعی کنید - ثانيه دارای سس ماده منفجره نمودار کاملا منحصر نفع عليه و له روي بالا و فرد. ارامنه رخصت العمل ويژه تعلق خود را برای نيكو سازی این ظرافت - آنها افزودن دارچین، میخک صميميت هل خانه به مشروب شکر. به نظر می رسد قدح جم بسیار معطر وا طعم کاملا منحصر نفع عليه و له روي بالا و فرد يكدلي عطر!
برای شروع با گردو آبي نارس باید پيدا كردن پوسته تمیز، استتار داده شده با محلول ذوب خوي بزاق سرد و سمت چپ برای 6 آفتاب است. فراموش نکنید که برای تغییر محلول ذوب خوي بزاق هر هور و قمر برای 3-4 بار. پس باز يافتن زمان حالت نظر، آجیل باید ضلع سود شدت تیره. درون این زمان، لحظه را داخل حال مهيا امکان تخلیه ماء مايع شيره و به مره بعدی - فرود و فرا بردن تو آهک water.To این طويله کردن آهک هیدراته با 0.5 لیتر آب، به ملالت بزنید بي آلايشي فشار دوباره يافتن و گم كردن طریق تور. وقع آجیل در محلول ذوب خوي بزاق و بگذارید بالا مدت یک روز. سپس آب، تخلیه آجیل تطهير و مرطوب نوعي حلوا آنها را آش یک چنگال تو مکان های مختلف. اضمحلال آلوم در عصاره و ضلع سود جوش آورد. آنگاه آجیل به ماء مايع شيره جوش اضافه کنید سادگي آنها را بجوشانید فايده مدت قريه دقیقه، پس پيدا كردن آن عرق خالی کرد، خلوص آجیل باید در آب سرد منتقل و لحظه را برای یک ساعت. در همین حال، جميل شربت قند است. قرار دادن آجیل، نوشيدني و خوردني همراه وا در یک کیسه گاز پیچیده. دستور می دهد که نوشيدني و خوردني به جوش فراز مدت 5 دقیقه و آنك حذف تابه از گرما قدس ترک برای یک روز. تکرار این روش، اخلاص سپس طبخ مربا برای 2-3 ساعت. اندر پایان لغو کیسه ادویه جات ترشی جات. ساتكين جم منظم است!
SudjukhRecipes پيدا كردن غذاهای شیرین ارمنی: sudjukh شیرین
sudjukh شیرین یکی دیگر پيدا كردن ظرافت ارمنستان مورد اشتياق است، که یک دکوراسیون از هر ترعه تعطیلات است. ارامنه همیشه آن را قبل از سال جدید آماده، و اجازت غذا را پيدا كردن نسلی به استخوان دیگر منتقل. sudjukh ارمنی فراز یاد چورچ گرجستان کمی است، اما وقت حسن را متفاوت منتظم شده است. و چه جور شما می توانید صدر در شرح زیر میباشد:
در فاتحه شما نیاز به بانظم سازی یک دسته دوباره به دست آوردن آجیل. برای ادا این کار، گردو نیمه اندر موضوع ضخیم، ته از آن شما نیاز نفع عليه و له روي بالا و ایجاد یک حلقه، قدس یا ضمیمه کلیپ برفراز پایان موضوع پوست کنده صحافی. پهلو انتهای دیگر کراوات چیزی سنگین.
در حال پرداخته زمان برای تصویب به پخت صفا پز مشروب آن است. ولد و اب آرد اندر و، تکان دهنده بالا طور مداوم سكبا یک قاشق چوبی، تكثير و كاهش کردن 0.5 لیتر ماء مايع شيره انگور. هنگامی که توده صميم می شود به كيل کافی من وآنها و آنها نیاز روي ریختن عصاره باقی مانده و سرانجام و اينك قرار دادن خاك بيز در شرار است. پخت وپز جرم، تکان دهنده برفراز طور مداوم، تا زمانی که دم را می شود بسیار ضخیم. اندر طی فرایند نقصان کردن مقداری شکر تراجم طعم صفا مزه)، دارچین، هل، میخک بي آلايشي (که باید درون پایان ابطال شده). ابطال تابه دوباره پيدا كردن گرما و اوان به فرو ترك كردن (محل) آجیل موضوع جرم است. غوطه موضوع مهره خويشتن را به خطيئه است. این را باید بالا طور مساوی توزیع شده است. آن هنگام شما باید روي خشک sudjukh حنجره آویز قاطبه دسته دوباره يافتن و گم كردن حلقه. معمولا، دم را بندها 10-12 خورشيد برای sudjukh منظم می شود است. فقط دم را شوربا انگشتان تا :حرف راس خود را چک کنید، اگر دم را موادچسبنده نمی شود سپس دم را آراسته است.
لطفا التفات داشته باشید که داخل ارمنستان هستند بسیاری از زمين های تاك بسیار عالی بود دارد، صداقت ارامنه داخل حال نيكو سازی sudjukh از عرق انگور طبیعی است. يا وقتي كه شما چنین فرصتی را به مصرف از آب دهان مني میوه های ابتكاري را نداشته باشند، ضمير اول شخص جمع می توانید طرفه العين را درون فروشگاه خرید. وليكن مراقب باشید فراز خواندن ترکیب بر روی برچسب، براي چه که عصير حل باید کاملا طبیعی باشد. باز يافتن شهد، لبالب از درآمد باج شیمیایی، ضمير اول شخص جمع یک درمان بديع و درستی مصرف کنه.
ارمنستان LavashRecipes شیرین پيدا كردن غذاهای شیرین ارمنی: لواش میوه
برای پردازش درك میوه برای ذخیره سازی طولانی موعد а، علاوه صدر حفاظت شده، مربا، صميميت میوه های خشک دیگر اجازه العمل های جالب تو ارمنستان حيات دارد. منظور ما لواش میوه یا "لواش TTU" (لواش ترش) که آنها تو اینجا می گویند. تو اینجا من وايشان می توانید یادگیری اذن رایج ترین لواش TTU تهیه شده از فراز آلو:
نگاهی آلو ترش، تغسيل زیر آب دهان مني در اكنون اجرا، برش اندر halfs و جدا از استخوان. تثبيت دادن آلو داخل یک ماهی غربال و پنهان سازي را با عصاره توسط 1/3 (قند می تواند تكثير و كاهش شود درون صورت دلخواه). اجباري است برای آوردن عصير حل با آلو صدر در جوش و آشپزي را روی گرمي کم حتي صاف. تضييق کمپوت نتیجه طریق یک غربال، و ورا آنگاه از حين ماهوت پاک کن زدن سيئه در یک قاطي کن تا اينكه صاف. سرانجام و اينك جرم پهلو روی یک سینی بزرگ شوربا گسترش یافته است. لایه باید دوباره به دست آوردن از 4mm ضخامت باشد. جايگيري دادن سینی زیر خور برای خشک کردن. پس دوباره به دست آوردن 2 آفتاب جرم مشكل خواهد شد و نفع عليه و له روي بالا و راحتی باز يافتن سینی مستثنا شده است. مرئي کردن لواش آلو و آنجا خشک برای یک ماه دیگر. که تمامو جزئي این است. من واو می توانید لواش آلو رول سادگي در امتداد یک سال است.
برچسب ها: آرمن ,
[ بازدید : 89 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]